NYHETER

Malte Månson och man utökar samarbetet i Stockholm

När vi förvärvade Hylast i Jordbro i december förra året var vår uttryckliga ambition att fortsätta utveckla en redan väl fungerande fullserviceverkstad, berättar Staffan Lindewald.

          ”Med ett 20-tal mycket kompetenta mekaniker levererar vi i dag service och reparationer, vi släcker tvåor, hanterar smarta och digitala färdskrivare, förfogar över en smedja och har expertkunskap inom hydraulik och tranportkyla. Vi erbjuder dessutom tvätt samt uthyrning av last- och transportbilar i samarbete med Mabi”.

          ”Tack vare den nya MAN-auktorisationen, benämnd som A-verkstad och därmed den högsta nivån på auktorisationen, tar vi nu ett nytt stort steg mot att nå vårt mål”.

          Från måndagen den 13 juli kan anläggningen ta emot alla MAN-fordon vilket innebär både lastbilar och transportbilar. Alla verktyg, system, reservdelslager och kompetens finns redan på plats.

          ”För MAN innebär Malte Månsons stora satsning att vi kan räkna in den fjärde A-verkstaden i Stockholm och därmed ökar servicegraden för våra MAN-kunder i Stockholm”, säger Christer Pettersson, Country Manager MAN OP Truck & Bus Sverige.

          ”Särskilt intressant är också att verkstadskapaciteten ökar för att kunna ta emot last- och transportbilarna i det nya modellprogram som nyligen lanserats”. Sammanlagt har nu Malte Månson åtta MAN-auktorisationer i Sverige, förutom Jordbro i Kristianstad, Linköping, Västerås, Karlstad, Örebro, Uppsala och Gävle.

För mer information, vänligen kontakta:

Staffan Lindewald, CEO Malte Månson Holding AB. Tel: 0708-29 91 21.

Christer Pettersson Country Manager MAN OP Truck & Bus Sverige AB. Tel: 08-564 739 04.